veprim-93
MЄƝƲ  
  MIR SE VINI
  Fotot e Miaa
  DVD Humor 2011
  DVD Humor 2010
  DVD Humor 2009
  Futboll Live
  Barcoleta
  Libra
  Weba Per Muzika
  Shkruaj Me Gjak
  Poezi Dashurie
  Gjeje Tri Dallime
  Vdekja
  Dhimbja
  Xhelozia
  Historia e Njeriut
  Qeshu pak...
  Luaj Lojra.
  99 Emrat e HALLAHUT
  Horoskopi (HuMoRiStiK)
  Wallpaper Natyra
  Lexo kuran
  Ç'është Feja Islame?
  Besimi ne Profetet e Allahut
  Besimi ne Allahun xh.sh.
  Çfare Suresh Lexojme Gjate Faljes?
  Nicka Humor
  Messenger 7.5
  Messenger 8.5
  Windows Live Messenger
  MSN Lite 7.5 - WLM 8.5
  Multi Msn
  TeamViewer 5
  Download Photofiltre
  Ulead Photo Express 6
  Download Internet Explorer 8
  Download Google Chrome
  NOD32 Antivirus
  FIFA 10
  Download PhotoImpact x3
  Si me ba nje folder qe smundet te shihet?
  Si Me Ba Folder Pa Emer?
  Qel qysh don add
  Nese deshironi qe mos te keni nick hiq?
  Kthe Piczon Ne TK.
  Downloado Prej Në Youtube..
  Disa weba per me ndreq foto
  Counter Strike 1.6
  Download Msn Plus.
  Zbukuro Emrin
  Download imesh V9
  Download WinRAR
  Download Google Earth
  Download Super Marion
  Ristartoja pc dikuj?
  Bor ne desktop ?
  Shkarko Kuranin Fisnik
  Ibrahim Tatlises-Mavi Mavi
  Emrah-Film Turkisht.
  Film Shqip-1 Miljon euro.
  E verteta ne plazh Pjesa-1
  Cim Baksuzi 2009 humor
  Martesa e Lalushit Pjesa-1
  Cim Tomahovka-Humor shqip
  Dashurija Mbi te gjitha
  Njeriu prej Dheu-Film Shqip
  Habili dhe Kabili-Film Shqip
  Djali dhe Mbreti-Shqip
  Filmi Jetimi i dubluar ne shqip.
  Lalushi per 8 Mars 2009
  Rob B Hood - Jacky Chan
  Jet Li Tai Chi Masters.
  Süper Polis 2 (Jackie Chan)
  Film Shqip Qendresa-1
  Qendresa-2
  Qendresa-3
  Prralle me tupan-8 Marsi 2009
  Stupcat Per 8 Marsi 2009
  Burgu i Mergimit 1-Film Shqip
  Burgu i Mergimit 2-Film Shqip
  Nje Pallto per babain tim ne Burg 1-Film Shqip
  Xheza Fati i Zi-Film Shqip
  Foto Humor
  Lionel Messi.
  Film Shqip Mesuesi
  Koha e Kometës
  Film Shqip Rruga pa Kthim
  Humor Shqip Katundar dhe Sheherli
  Film Shqip Nentoka-1
  Nentoka-2
  Nentoka-3
  DJELMOSHAT E RREZIKSHëM
  Martesa e Bariut-1
  Martesa e Bariut-2
  Muzika Patriotike
  Lojra
  Download Nero 9
  Download Firefox
  Ulead Photo Explorer 8.5
  Foto Fe Islame
  Barcoleta.
  Fjal Te Urta
  Nderro Fotot automatikisht ne msn
  Bane folderin me pasword.
  Media Shqipëtare
  Kthe Foton ne Link.
  Download MagicPhoto.
  Download Beauty Pilot
  Luaj Me Qifteli
  Mixha bib-Per 8 Mars 2009
  Bane Nickun Me Ngjyr
  Msn Plus Per 7.5
  Sulmo Vala 900
  Fshij programet qe nuk mund ti fshish ne menyr normale!
  Merr Ngjyra Per Msn Plus?
  Shiko cilen dite ke lindur?
  Weba Me Dergo SMS
  Photo Slideshow
  Hyn ne pc pa e dit password?
  Luaj Bilard
  Luaj Loje Me Kompjuter
  Luaj Me Kuaj Shum interesan
  Fjal Te Urta Dashurie
  Program qe te meson per me u fal
  YouTube
  Tv Live Shqip
  Nero 10
  Live-sky sports 1
  DeepFreeze 6.1
  Si me ja blloku dikuj msn per 1 or pa program..
  Nese Ju Prishet Tastiera
  Shiko TV Live Të Krejt Botes
  Bane Pc Me Fillu Me Bismilah
  Mausi shum i shpejt :D
  Bane Oren Ne Gjuhen Shqipe Ne PC Tuaj
  Shkarko Lojra
  Seven Remix XP
  AntiVirus Spyware Doctor
  Avira AntiVir Personal
  Norton AntiVirus 2011
  AVG Anti-Virus
  Adobe Photoshop Elements
  Bane Pc Me 4 Desktopa
  Photoshop CS5
  icecold reloaded
  Photoshop cs2
  Media player 11
  Adobe Reader X 10
  Windows 7 Manager
  Media Player Classic
  YouTube MP3 Converter
  Photo! Editor 1.1
  Windows Xp Setup
  WinZip
  Realtek ac'97 audio
  PhotoFiltre 6
  Perdore USB si RAM memorje
  Ndrroje emrin e recycle bin
  Shkarko Biliard Dhe Luaj :D
  Tinasoft
  Google Talk
  iTunes
  PhotoScape
  Video Converter
  Nokia PC Suite
  Qite Oren Ne Desktop
  Fjalor i komentimit te enderrave
  Perfect Keylogger
  San Andreas
  Need For Speed 2010
  Internet Explorer 9.0
  FIFA 2011
  Bani Folderat Me Ngjyra
  RealPlayer
  Yahoo MSN
  Retouch Pilot Lite
99 Emrat e HALLAHUT
1. ALL-LLAH   Allah
2. ER-RAHMAN   i Gjithëmëshirëshmi  
3. ER-RAHIM   Mëshirëploti
4. EL-MELIK   Sunduesi  
5. EL-KUDDUS   i Pastërti  
6. ES-SELAM   Paqëdhënësi  
7. EL-MU'MIN   Siguruesi  
8. EL-MUHEJMIN   Mbizotëruesi
9. EL-AZIZ   Fuqiploti  
10. EL-XHABBAR   i Gjithëfuqishmi  
11. EL-MUTEKEBBIR   i Madhërishmi  
12. EL-HALIK   Krijuesi
13. EL-BARIJ   Filluesi
14. EL-MUSAWWIR   Formëdhënësi  
15. EL-GAFFAR   Falësi  
16. EL-KAHHAR   Mposhtësi  
17. EL-WEHHAB   Dhuruesi
18. ER-REZAK   Furnizuesi  
19. EL-FETTAH   Zgjidhjedhënësi
20. EL-'ALIM   i Gjithëdituri
21. EL-KABID   Shtrënguesi
22. EL-BASIT   Dhënësi  
23. EL-HAFIDU   Përulësi
24. ER-RAFI'   Lartësuesi  
25. EL-MU'IZZU   Ngritësi  
26. EL-MUDHIL-L   Nënshtruesi
27. ES-SEMI'   Dëgjuesi
28. EL-BASIR   Vështruesi
29. EL-HAKEM   Gjykuesi  
30. EL-'ADL   i Drejti  
31. EL-LATIF   i Buti  
32. EL-HABIR   i Gjithëinformuari  
33. EL-HALIM   Përdëllimtari  
34. EL-'ADHIM   Madhështori  
35. EL-GAFUR   Gjithëfalësi  
36. ESH-SHEKUR   Mirënjohësi
37. EL-'ALIJJ   i Larti  
38. EL-KEBIR   i Madhi  
39. EL-HAFIDH   Ruajtësi  
40. EL-MUKIT   Ushqyesi
41. EL-HASIB   Llogarimarrësi  
42. EL-XHELIL Fisniku  
43. EL-KERIM   Bujari
44. ER-REKIB   Vigjëluesi
45. EL-MUXHIB   Lutjepranuesi
46. EL-WASI'   Gjithëpërfshirësi
47. EL-HAKIM   i Urti
48. EL-WEDUD   i Dashuri
49. EL-MEXHID   i Lavdishmi
50. EL-BA'ITH     Ringjallësi
51. ESH-SHEHID   Dëshmuesi
52. EL-HAKK   i Vërteti
53. EL-WEKIL   Përkujdesësi
54. EL-KAWIJJ   i Forti
55. EL-METIN   i Pathyeshmi
56. EL-WELIJJ   Mbrojtësi
57. EL-HAMID   i Falënderuari
58. EL-MUHSIJ   Gjithënjohësi
59. EL-MUBDIJ   Nismëtari  
60. EL-MU'ID   Rikrijuesi
61. EL-MUHJI   Jetëdhënësi
62. EL-MUMIT   Jetëmarrësi  
63. EL-HAJJ   i Gjalli
64. EL-KAJJUM   i Përjetëshmi  
65. EL-WAXHID   Kreatori  
66. EL-MAXHID   i Nderuari
67. EL-WAHID   i Vetmi  
68. ES-SAMED   i Domosdoshmi  
69. EL-KADIR   i Fuqishmi  
70. EL-MUKTEDIR   i Gjithëmundshmi  
71. EL-MUKADDIM   Përparuesi  
72. EL-MUEHHIR   Paslënësi
73. EL-EWWEL   i Pari  
74. EL-AHIR   i Fundit
75. EDH-DHAHIR   i Dukshmi
76. EL-BATIN   i Padukshmi  
77. EL-WALIJ   Udhëheqësi  
78. EL-MUTE'ALIJ   i Gjithëlartësuari  
79. EL-BERR   Mirëbërësi  
80. ET-TEWWAB     Pendimpranuesi
81. EL-MUNTEKIM     Ndëshkuesi
82. EL-'AFUWW   Mëkatfalësi
83. ER-REUF   i Dhembshuri
84. MALIKUL-MULK   Pushtetmbajtësi
85. DHUL-XHELALI WEL IKRAM   Atij i takon madhështia dhe nderi
86. EL-MUKSIT   Drejtësidhënësi
87. EL-XHAMI'   Tubuesi
88. EL-GANIJ   i Pasuri
89. EL-MUGNI   Pasuridhënësi
90. EL-MANI'   Privuesi
91. ED-DAR   Krijuesi i së keqes
92. EN-NAFI'   Krijuesi i së mirës
93. EN-NUR   Drita
94. EL-HADI Udhëzuesi  
95. EL-BEDI'   Shpikësi  
96. EL-BAKI     i Përherëshmi
97. EL-WARITH   Trashëguesi  
98. ER-RESHID   Frymëzuesi
99. ES-SABUR   Durimtari


 
  


Si Ju Duket Webi
Mir
Keq
Deri Dikun
Shum mir
Palidhje
mrekullushem
pollcode.com free polls

.

Lajmet e mëngjesit 09:00
Info 17:00
Lajmet qendrore 19:30
Qdo Te Dill Ne Ora 20:15
Qdo Te Hanë ne ora 20:15
HTML Free Code
 


 
Werbung  
   
=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=